Algemene Voorwaarden gebruik website

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden.

Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en video's, is eigendom van TonTon Regenton, of derden, en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag deze inhoud niet reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Privacy

Ons privacybeleid legt uit hoe we omgaan met persoonlijke gegevens die we verzamelen via deze website. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid (link naar privacybeleid).

Aansprakelijkheid

We streven ernaar om accurate en actuele informatie op deze website te verstrekken, maar we kunnen geen garantie geven voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.Gebruik maken van onze website, digitale diensten en informatie is op eigen risico.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Disclaimer

Inhoud van de Website

Deze website bevat algemene informatie en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website mag niet worden beschouwd als juridisch, medisch, financieel of professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifieke adviezen.

Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of nauwkeurigheid van externe websites waarnaar wordt verwezen.

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best om de juistheid van de informatie op deze website te waarborgen, maar wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment te wijzigen.